WERKWIJZE

Laat u inspireren

Nadat u onze winkel heeft bezocht en inspiratie heeft opgedaan, kunt alle aanwezige staalmateriaal lenen, en bekijken in u eigen woonsituatie om tot een juiste keuze te komen. Vervolgens maken we een afspraak, om uw woonsituatie te bekijken en u te adviseren. Daarna nemen wij de maatvoering op en plannen wij in overleg met u de werkzaamheden in. Indien gewenst kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken.

Geen tijd of niet in de gelegenheid zijn, om onze winkel te bezoeken? Dan komen wij graag met stalen bij u thuis, op kantoor of  bij uw bedrijf. Wilt u toch inspiratie opdoen? Kijk dan op Instagram en op ons Facebook pagina. Like en volg ons op Social Media. Zo blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden.

Met een vakkundig en enthousiast  klein team staat Visser Woninginrichting garant voor een constante kwaliteits- en serviceniveau! Al vele jaren lang.  Dat zegt genoeg!

Het leggen van vloeren, monteren en ophangen van gordijnen en zonwering… het lijkt allemaal zo eenvoudig. Maar er komt veel bij kijken! Elke woning heeft zijn eigen type ondervloeren en ramen. Daarom komen wij altijd bij thuis inmeten, Ter plaatse kan er nog overlegd worden, zodat u naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

WIJ HELPEN U GRAAG MET UW WENSEN

Elke verandering begint met een eerste stap. Maak een afspraak en we komen, geheel vrijblijvend, uw woonsituatie bekijken en adviseren u over alle mogelijkheden.

IN ONS ASSORTIMENT

MERKEN

Interfloor
Bonaparte
Parade tapijt
Edel
Gelasta
Heuga
Tretford

Hamat
Headlam
Mflor
Gerflor
Coral
Forbo Novilon
Forbo Marmoleum

Quick Step
Castell
COREtec
Luxaflex
Zonnelux
Lifestyle
Mart Visser

James
Scatch no more
Büsche
Loft 79
Your Edition
Artelux

ADRES

Visser Woninginrichting
Langestraat 30
8131 BC Wijhe
T 0570 521530
info@visserwijhe.nl
Volg ons ook op  Social media 
        

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag: 13.30 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 16.00
Op andere dagen helpen wij u graag op afspraak.