SPECIALISATIE

Jarenlang ervaring

Visser woninginrichting is al jarenlang een specialist op het gebied van de woninginrichting. Het team bestaat uit André Visser (woningstoffering en verkoop ) en Corinne Visser (verkoop en administratie). Generaties lang houdt familiebedrijf Visser woninginrichting zich bezig met stofferen en decoreren van interieurs. Eerlijk en goed advies staat bij Visser woninginrichting hoog in het vaandel. Kenmerkend van ons bedrijf zijn de korte lijnen, vaste (freelance)stoffeerders, goede kwaliteit en service.

Visser woninginrichting is een klein bedrijf met een uitgebreid, breed assortiment waarbij u een goed overzicht hebt van allerlei harde- en zachte vloeren en raamdecoraties. We werken hoofdzakelijk voor de particuliere markt maar ook voor projecten bent u bij ons aan het juiste adres.  Zo hebben we door de jaren heen al vele mooie projecten in Wijhe en omstreken gerealiseerd. Benieuwd wat wij voor u bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

André:” Dit is zo’n mooi en creatief beroep.”. “Neem nou het bekleden van trappen. Of een kamer met tapijt op een ondervloer waardoor het tapijt echt super strak ligt. Ook het werken met PVC waardoor de vloer net het uiterlijk van steen of hout krijgt. PVC is een prachtig product waar erg veel vraag naar is.
Tapijt voelt heerlijk aan als u er met blote voeten overheen loopt en het is ook nog eens goed voor uw gewrichten. Tapijt zorgt voor demping zodat je gewrichten geen harde klappen hoeven op te vangen. Door technische ontwikkelingen en recent onderzoek is nu gebleken dat tapijt ook geschikt is voor personen met een allergie, omdat tapijt meer stofdeeltjes vasthoudt dan een harde vloer.

WIJ HELPEN U GRAAG MET UW WENSEN

Elke verandering begint met een eerste stap. Maak een afspraak en we komen, geheel vrijblijvend, uw woonsituatie bekijken en adviseren u over alle mogelijkheden.

IN ONS ASSORTIMENT

ADRES

Visser Woninginrichting
Langestraat 30
8131 BC Wijhe
T 0570 521530
info@visserwijhe.nl
Volg ons ook op  Social media 
        

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag: 13.30 tot 17.00
Zaterdag: 10.00 tot 16.00
Op andere dagen helpen wij u graag op afspraak.